Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 9 juli 2021

De lijsttrekker van D66 Oss op pad!

Vandaag is lijsttrekker Bekir Atman op bezoek geweest bij de Voedselbank in Oss. De Voedselbank verzorgt alle voedselpakketten voor gemeente Oss, Bernheze en Landerd. De voedselbank heeft een vaste uitgiftepunt, in Oss is dat in het gebouw aan de Rossinistraat 3. Bekir ”Ik heb veel bewondering voor ca. 60 vrijwilligers die hier dag in dag uit hun best doen voor de mensen die behoefte hebben aan voedselpakketten. Wat een toppers allemaal, veel respect voor deze vrijwilligers!”

Ook wij als D66 Oss hebben een kleine bijdrage geleverd door lege eierdozen af te geven die weer gebruikt kunnen worden. Als D66 Oss willen wij dit blijven doen. Henk Snijders vindt deze kleine actie zeer waardevol. Als iedereen een kleine bijdrage zou leveren zou de wereld er veel mooier en beter uitzien. Wil jij ook een bijdrage leveren dan kan dit via de website van de Voedselbank (https://voedselbank-oss.nl).

Bekir: ”Ik kijk terug op een zeer leerzame, informatieve en voornamelijk een gezellige koffie moment met bestuurslid Henk Snijders.Bedankt Henk!”