Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 9 september 2020

Meepraten over maatschappelijke ontwikkelingen in Coronatijd?

Ook meepraten over maatschappelijke ontwikkelingen in Coronatijd?

Kom dan op dinsdagavond om 19.30 uur naar het gemeentehuis van Oss, waar de D66 (steun)fractie vergadert op 1,5 meter afstand van elkaar. Belangrijke onderwerpen staan op de agenda zoals energietransitie, afvalbeleid, vuurwerk, jeugdzorg, WMO, armoedebeleid, het Golfbad, cultuur, religieus erfgoed. Ook ontvangen we verenigingen, bewoners enz. om hun eigen standpunt toe te lichten.

Wil je daar bij zijn, meld je dan van te voren per e-mail aan bij fractievoorzitter Frans Molenkamp (molenkamp.d66@gmail.com) i.v.m. de benodigde vergaderruimte.

Nu de zomervakantie voorbij is, beseffen we meer dan ooit dat we in een geweldig land leven met mooie natuur en goede voorzieningen. We konden genieten van onze eigen gemeente met mooie kernen, de Maashorst en prachtige maasoevers.

Sinds februari raakt het COVID-19 virus ons allen, voor sommigen zelfs met verdrietige gevolgen. Oudere en zieke mensen raken sociaal in een isolement. Met name voor (horeca)ondernemers, cultuursector, ZZP’ers en mensen in de zorg is het een zware tijd. En er vallen mensen buiten de boot. Daarom vinden wij als D66 het belangrijk om werkgelegenheid centraal te zetten en omscholingstrajecten te stimuleren.

De afgelopen maanden konden wij als fractie alleen digitaal vergaderen, ook tijdens de commissie- en raadsvergaderingen. Het niet met elkaar fysiek kunnen spreken en naar buiten treden viel ons zwaar. Maar door een flexibele opstelling en technische ondersteuning hebben we goed werk verricht. Hierin moeten we zeker onze steunfractie leden niet vergeten.

De komende tijd staan belangrijke onderwerpen op de agenda. Denk aan de energietransitie, afvalbeleid, vuurwerk, jeugdzorg, WMO, armoedebeleid, het Golfbad, cultuur, religieus erfgoed.

Ook meepraten over deze maatschappelijke onderwerpen?

Kom dan naar onze fractievergadering op dinsdagavond om 19.30 uur en stuur vooraf een e-mail naar fractievoorzitter Frans Molenkamp: (molenkamp.d66@gmail.com) i.v.m. de benodigde vergaderruimte op 1,5 afstand van elkaar.

Wij denken graag met je mee! Onze vergaderingen zijn steeds voor iedereen toegankelijk. Kortom…. D66 blijft zich inspannen om, ondanks de beperkingen, er voor alle inwoners van Oss te zijn.

Wel of geen Corona. Hou vol en stay safe!!

Fractie D66 Oss