Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 13 juni 2018

412TV maakt korte documentaire Zorggroep ’t Zicht

Beste lezer,

Afgelopen maart ging filmmaker Thijs Verhoeven op uitnodiging van D66 Oss een dag meelopen bij Zorggroep ’t Zicht. Dit in het kader van NLdoet. De enige voorwaarde die Thijs stelde was dat hij alles wilde filmen. ‘Eerder werden er in de media negatieve uitlatingen gedaan over deze instelling en daarom wilde ik met eigen ogen zien hoe het is om daar te wonen en te werken. Ik wilde de meningen van de bewoners zelf horen’, aldus Thijs.

Samen met videoclub De OASE ging Thijs langs bij de locatie in Oss en ging gesprekken aan met bewoners, medewerkers en de directie. ‘Het was heel bijzonder om aanwezig te zijn en deze mensen te leren kennen. Je komt ook letterlijk tot rust als je daar rond loopt. Ik ben dan ook heel blij dat ik dit heb mogen ervaren en dit ook met jullie kan delen’.

Bekijk de documentaire hier: Iedereen mag er zijn

Met filmische groet,
Thijs Verhoeven
Creatief Ondernemer | 412TV